D'Jessy is gedekt

Maandag ging Angelique naar de dierenkliniek om het progesteron van D'Jessy te meten. De eerste waarde was meteen al 7,9. Een stuk hoger dan we aanvankelijk dachten. Tevens waren we er van uit gegaan dat het pas het komend weekend zover zou zijn. 

Met Marian gebeld om te vertellen dat het een stuk sneller ging dan we hadden verwacht. Zij vroeg ons om maar gewoon dezelfde avond nog te komen. Wij dus in de auto gestapt en op naar Soest. Sjors vond D'Jessy uiteraard heel erg leuk en deed zijn uiterste best. Helaas ging het niet helemaal volgens plan en hebben we contact opgenomen met dekmeester Patrick Vliegen.

Dinsdag morgen wij met zijn allen naar Diepenbeek (BE) om "het" te laten gebeuren. Ook daar liep het helaas niet van een leien dakje en heeft Patrick geholpen. Omdat Sjors normaal nooit zijn "werk" verzaakt (heeft al 7 keer eerder gedekt), hebben we het s'avonds nog maar eens op de natuurlijk wijze geprobeerd, maar helaas wederom zonder resultaat.

Uiteindelijk 2 keer bevrucht. Nu is het afwachten tot de eerste echo over een paar weken of het tot het gewenste resultaat leid laugh